Vi på Skandinavisk Kompetensservice avd Motor & Mekanik arbetar med tekniska konsulttjänster och är nischade mot spetskompetens inom oljebranschen, offshore- och subseamarknaden i Sverige, Norge och Nordsjön. Vi har satsat stort på kvalitèt och personlig service och hos oss arbetar ett glatt gäng med fokus på sin yrkeskarriär. Vi behöver utöka vår mekanikavdelning och söker därför för anställning i Norge erfarna lastvagnsmekaniker.

Har du ett intresse för mekanik? Har du en hög vilja att utvecklas och gillar ett varierande arbete?
Då ska du fortsätta läsa, vi söker just dig till vårt team.

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att självständigt serva, felsöka och reparationsåtgärda mekanik, hydraulik, pneumatik och elektronik på tunga fordon. Du är kompetent inom områdena bromssystem, dieselmotorer, växellådor och felsökning med diagnosverktyg. Du tycker om att ta ansvar och kunna arbeta självständigt. Vi är intresserade av att komma i kontakt med flexibla och duktiga mekaniker som är sugna på nya utmaningar och bättre villkor.

Vi vill att du som söker har minst 3-års relevant arbetslivserfarenhet inom elfelsökning samt är flytande i tal och skrift i ett av följande språk: Norsk, Svensk, Dansk, Engelsk.

Vi ser fram emot att få ta del av din ansökan, din dokumenterade erfarenhet och referenser ifrån tidigare arbetsgivare.

Välkommen med din ansökan!