Vi på Skandinavisk Kompetensservice avd Motor & Mekanik arbetar med tekniska konsulttjänster och är nischade mot spetskompetens inom oljebranschen, offshore- och subseamarknaden i Sverige, Norge och Nordsjön. Vi har satsat stort på kvalitèt och personlig service och hos oss arbetar ett glatt gäng med fokus på sin yrkeskarriär. Vi blir fler och fler och söker därför efter flera båtmekaniker för uppdrag i Norge.

Vi söker nu dig som har erfarenhet av självständigt arbete inom service och underhåll av båtar och båtmotorer. Du kommer att arbeta både självständigt och tillsammans med dina kollegor i ett team. För detta uppdrag krävs att du är en högpresterande person som älskar utmaningar och trivs som allra bäst i en fartfylld vardag med stor variation. Vi är intresserade av att komma i kontakt med flexibla och duktiga mekaniker som är sugna på nya utmaningar och bättre villkor!

Av säkerhetsskäl krävs för den här tjänsten att du är flytande i tal och skrift i ett av följande språk: Norsk, Svensk, Dansk, Engelsk.

Du som söker vet att du har minimum 3 års sammanhängande erfarenhet, bra referenser från tidigare arbetsgivare och en dokumenterat relevant arbetslivshistoria.

Välkommen med din ansökan!