Vi på Skandinavisk Kompetensservice arbetar med tekniska konsulttjänster och är nischade mot spetskompetens inom oljebranschen, offshore- och subseamarknaden i Sverige, Norge och Nordsjön. Vi har satsat stort på kvalitèt och personlig service och hos oss arbetar ett glatt gäng med fokus på sin yrkeskarriär. Vi behöver utöka vår mekanikavdelning och söker därför för anställning i Norge för erfarna lastbilsmekaniker

Dina arbetsuppgifter:
Arbetet omfattar alla förekommande reparations- och servicearbeten samt felsökning och problemlösning inom lastbilar av varierande märken!

Dina egenskaper:
Vi söker dig som är noggrann och ansvarstagen. Du är trygg och van att arbeta självständigt och tillsammans med dina kollegor i vårt team. Högpresterad person som älskar utmaningar och trivs som allra bäst i en fartfylld vardag med stor variation. Vi är intresserade av att komma i kontakt med flexibla och duktiga mekaniker som är sugna på nya utmaningar och bättre villkor.

Vi vill att du som söker har minst 3-års relevant arbetslivserfarenhet inom fordonsmekaniker samt är flytande i tal och skrift i ett av följande språk: Norsk, Svensk, Dansk.

 

Vi ser fram emot att få ta del av din ansökan, din dokumenterade erfarenhet och referenser ifrån tidigare arbetsgivare.

Välkommen med din ansökan!